KVKK Aydınlatma Metni

SwordSec Bilişim ve Siber Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri LTD. ŞTİ. (“Swordsec”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılmasına ilişkin sizi bilgilendirmek amacıyla işbu aydınlatma metnini hazırladık.

KVKK Nedir?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 24.03.2016 ‘da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilmiş ve 07.04.2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun, kişisel verilerin gizliliğinin sağlanması, korunması ve izinsiz kullanımının önüne geçilmesi gibi temel amaçlar çerçevesinde tüm veri işleyen kişi ve kurumların uyumluluğunu esas almıştır. Bankamız da, tüm kuruluşlar gibi bu Kanuna uymakla yükümlüdür ve Bankamızın tüm süreçlerinde işlenen kişisel veriler bu kapsamdadır.

Kişisel Veri Nedir?

Kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak belirlenebilir kılan tüm veriler veya veri kümeleri kişisel veri olarak kabul edilir. İsim, soy isim, doğum yeri/tarihi, telefon numarası, özgeçmiş, fotoğraf, ses kaydı gibi direkt kişiye ait veya kişi adına oluşturulmuş tanımlayıcı bilgiler örnek olarak verilebilir.

Veri İşleme Nedir?

Kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “veri işleme” olarak kabul edilmektedir. Dolayısıyla, verilerin arşivlenmesi, saklanması, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, analiz edilmesi ve sınıflandırılması veri işleme kapsamına girer.

Hangi Kişisel Verileriniz Toplanmaktadır?

İş ve Staj başvurularınız ile alakalı olarak SwordSec’e bazı kişisel verilerinizi gönderirsiniz. Bize sunduğunuz kişisel verilerin bazıları aşağıda listelenmiştir:

  • Ad Soyad
  • Kimlik numarası / Pasaport numarası
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • E-posta adresi
  • Telefon / cep telefonu numarası
  • Doğum tarihi
  • Medeni hal,
  • Cinsiyet,
  • Milliyet
  • Adres
  • İmza
  • Eğitim geçmişi
  • Mesleki Deneyim (Önceki işleriniz, şirketlerin adı, pozisyonlarınız vb.)
  • Maaş
  • Proje Deneyimi (Katıldığınız proje bilgileri, projelerin tarihi, pozisyonunuz vb.)
  • Yayınlarınız
  • İlgi alanlarınız
  • Hobileriniz ve sosyal yaşamınız
  • Referanslarınız (önceden onayını aldığınız bir taahhütle)
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.